×

Hem  /  Nyheter  /  Vi söker byggsäljare till Älvängen

Vi söker byggsäljare till Älvängen

Den 21 maj slog vi upp portarna till anläggningen i Älvängen. Sedan dess har vi kunnat konstatera att det verkligen fanns ett behov av en välsorterad bygghandel i området.

Med det ökade trycket och vår vilja att alltid kunna möta kunden på bästa sätt söker vi ytterligare en byggsäljare till anläggningen i Älvängen.
Som byggsäljare arbetar du med försäljning gentemot yrkeskunder såväl som privatkunder. Du ger rådgivning inom dörrar, fönster, snickerier och bygg. Du arbetar individuellt och som del i ett team.  Du handlägger förfrågningar och offerter, tar emot order och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösningar.

Vi tror att du har byggtekniskt kunnande, goda produktkunskaper inom snickerier och ett stort intresse för försäljning.
Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och orädd och som har för-mågan att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvars-tagande genomsyrar alltid ditt arbete.

Placering: Kungälvs trä i Älvängen, Svenstorpsvägen 17
Tillträde: Omgående

Om du är intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsterna ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdagen är 2016-10-15

För mer information om tjänsten kontakta:
Jimmy Jansson 0732 – 74 87 37
Välkommen med din ansökan via E-post: saljare.alvangen@kungalvstra.se
Märk din ansökan med: Säljare